درب آسانسور

درب آسانسور

                            ELEVATOR DOOR          

مقدمه ای درباره درب آسانسور

جمعیت انسان‌ بر روی کره زمین روز به روز در حال افزایش می باشد و به طبع افزایش جمعیت، زندگی شهرنشینی نیز گسترش یافته و مردم همانند سال های گذشته نمی توانند خانه‌های ویلایی داشته باشند و شرایط ایجاب می‌کند که در آپارتمان ها و ساختمان های مرتفع زندگی کنند. برای سهولت و آسانی در رفت و آمد در بین طبقات ساختمان ها نیاز به آسانسور در انواع مختلف می باشد.

درب آسانسور یکی از مهمترین و اصلیترین قسمتهای هر آسانسور می باشد. علت اهمیت این قطعه را از جهت های مختلف می توان بررسی کرد. اگر از شما پرسیده شود یک آسانسور خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد، چه جوابی می دهید؟ به احتمال زیاد می گویید سریع باشد، زیبا باشد، ایمن باشد و به درستی کار کند باید بدانید نوع و نحوه نصب درب آسانسور در همه این موارد موثر است.

با ما همراه باشید تا بیشتر با این قسمت از آسانسور آشنا شویم.

آسانسور از نظر کارکرد و ایمنی از اجزای مختلفی تشکیل شده است. ریل آسانسور، درب آسانسور، موتور آسانسور، کابین آسانسور، تابلو فرمان آسانسور، لوازم مکانیکی آسانسور و لوازم راه اندازی آسانسور از مهم‌ ترین اجزای این سیستم محسوب می شوند.

یکی از قطعات مهم و اساسی در آسانسور، درب آسانسور می باشد که در برند، سایز، رنگ و طرح های مختلف در فروشگاه افق همراه با سایر قطعات آسانسور خدمت مشتریان عزیز عرضه می گردد. 

نصب درب آسانسور دومین مرحله از مراحل نصب هر دستگاه آسانسور می باشد که بعد از آهن کشی و نصب ریل آسانسور انجام می گیرد. نصب درب آسانسور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در صورت بی دقتی در نصب اجزای مختلف درب آسانسور می‌توان شاهد بروز خسارت‌ های مالی فراوان و حتی جانی بود. عملکرد مطلوب و با کیفیت آسانسور بدون وجود درب لولایی یا درب اتوماتیک با کیفیت امکان پذیر نیست.

زمان سوار شدن به هر آسانسور اولین چیزی که توجه شما را به خود جلب می‌کند درب آسانسور است که اولین دیدگاه نسبت به قدیمی یا جدید بودن و یا خراب یا سالم بودن آسانسور را به شما می‌دهد. درب آسانسور باعث ایجاد دید مثبت یا منفی در افراد نسبت به آسانسور ما می‌شود.

انتخاب درب آسانسور یک پروسه بسیار مهم بوده و به نوع آسانسور و بار اسمی آن بستگی دارد. انتخاب یک درب مناسب برای افزایش کارایی و ایمنی آسانسور حرف اول را می زند. در هنگام انتخاب درب آسانسوری که متناسب با چاهک آسانسور شما باشد باید دقت و وسواس زیادی به خرج داد تا بعد از اتمام نصب سیستم و استفاده از آن هیچ مشکلی پیش نیاید.

درب ها از انواع و اجزاء مختلفی تشکیل شده اند که هر یک دارای مزیت ها و ویژگی های خاصی می باشند که می توان متناسب با چاهک آسانسور، نوع ساختمان، نوع نیاز، قیمت و کارایی و سلیقه افراد از هر یک از آن ها استفاده نمود. پس شناخت انواع درب و انتخاب مناسبترین آن که متناسب با نیازمان باشد بسیار مهم می باشد.

انواع بهترین درب های ایرانی با کیفیت بالا از قبیل درب آسانسور نوین سیستم، درب سماتک روانکار، درب سماتک 2000(حریری)، درب یاران و درب اتوبوسی آلومین لیفت با قیمت مناسب، در اسرع وقت تحویل مشتریان عزیز شده و به سرتاسر کشور ارسال می شود.

وظیفه درب آسانسور

مهم‌ترین وظیفه‌ درب های آسانسور، تامین امنیت مسافران از طریق تفکیک فضا و قطع دسترسی به دیواره چاهک آسانسور می باشد و همچنین نباید از جنبه زیبایی و تزییتی درب های آسانسور در کنار ایمنی آن غافل شد. در واقع از نظر مسافران درب آسانسور مهمترین جزء سیستم آسانسور می باشد. زیرا در هنگام مواجهه با آسانسور و سوار شدن بر کابین اولین قسمتی که آن را می بینند درب آسانسور می باشد پس در یک سیستم آسانسوری، درب آسانسور به طور همزمان دارای دو جنبه ایمنی و تزئینی است. برای مشاوره و آشنایی با انواع کابین آسانسور MDF استیل و تمام استیل و خرید آن به بخش کابین آسانسور مراجعه نمایید.

درب آسانسور جزء محصولات پرکاربرد و با اهمیت ارائه شده توسط بازرگانی افق می باشد که در ادامه به معرفی انواع، ویژگی هاء، کاربرد مدل های مختلف و انواع برند درب آسانسور می پردازیم.

انواع درب آسانسور

هر آسانسور باید از دو نوع درب طبقه و کابین که به صورت واحد عمل می کنند تشکیل شده باشد و به همین صورت امنیت مسافران را از طریق تفکیک فضا و قطع دسترسی به محیط‌ های خطرناک تامین می کنند. برای هر طبقه یک درب طبقه و برای کابین آسانسور یک درب کابین نصب می شود که روی کابین نصب شده و با آن بالا یا پایین می رود. پس تعداد درب طبقه آسانسور به تعداد طبقات ساختمان بستگی دارد. ولی در بعضی ساختمانها به دلیل محدودیت های معماری و یا نیاز به جداسازی بعضی از بخش های ساختمان از یکدیگر برای طبقات و کابین آسانسور بیشتر از یک درب نصب می شود. در مورد کابین آسانسور اگر بیشتر از یک درب نصب شود به آنها روبرو (تونلی) یا مجاور (L) می گویند. درب طبقه و کابین، تنها در زمان ایست کامل آسانسور در هر طبقه باز می شوند.

نوع، سایز و جهت درب طبقه و کابین آسانسور به نوع کاربری آسانسور، فضا و استانداردهای موجود بستگی دارد.

درب آسانسور را می‌توان بر اساس فاکتور‌های مختلفی تقسیم بندی کرد.              

درب های آسانسور به دو دسته کلی تقسیم می شوند:

  • درب طبقه: به تعداد طبقات آسانسور بستگی دارد.
  • درب کابین: روی کابین آسانسور نصب می شود.

درب طبقه

درب طبقات درب هایی هستند که در محل ورودی طبقات به کابین قرار می گیرند. برای درب طبقات از دو نوع مدل لولایی و اتوماتیک استفاده می شود. درب لولایی آسانسور به گونه ای است که افراد باید خودشان درب را باز و بست نمایند. اما درب اتوماتیک همان طور که از اسمش پیدا است به صورت خودکار باز و بسته می شود. تعداد درب طبقات آسانسور به تعداد طبقات ساختمان بستگی دارد و فقط بعد از باز شدن درب کابین باز می شوند.

 

انواع درب طبقه آسانسور:

  • درب  آسانسور لولایی
  • درب آسانسور اتوماتیک

درب های طبقه اتوماتیک نیز دارای انواع مختلف تلسکوپی و سانترال می باشند. و می توان آن ها را جزء پرکاربردترین مدل ها دانست. امروه بیشتر ساختمان ها اعم از تجاری، مسکونی، بیمارستانها و… از مدل های اتوماتیک درب سود می برند. چرا که کاربرد راحت تری داشته و سبب صرفه جویی افراد در زمان استفاده از آن نیز می شود.

انواع درب طبقه اتوماتیک

  • درب طبقه اتوماتیک تلسکوپی
  • درب طبقه اتوماتیک سانترال

درب های اتوماتیک تلسکوپی به دربی گفته می شود که از یک طرف باز شود همچنین نسبت به درب های سانترال مدت زمان بیشتری طول می کشد تا درب باز شود. اما درب سانترال به دربی گفته می شود که از وسط به دو طرف باز می شود. این درب علاوه بر زیبایی با سرعت بیشتری نسبت به سایر درب ها باز می شود. به همین خاطر نیز می توان از آن در ساختمان هایی که دارای ترافیک بالاتری هستند استفاده کرد.

درب کابین

درب کابین درب هایی هستند که روی کابین آسانسور نصب می شوند. برای درب کابین از انواع درب ها می توان استفاده کرد و توجه به برخی نکات و ایجاد هماهنگی بین کابین آسانسور و درب می تواند نتیجه نهایی را بسیار زیباتر و کارآمدتر کند. درب کابین از لحاظ تعداد به میزان تردد و عملکرد آسانسور بستگی دارند. به نسبت این که میزان ورودی و خروجی آسانسور مورد نظر چقدر است، تعداد درب کابین نیز متفاوت خواهد بود که معمولا در اکثر ساختمانها یک عدد می باشد. درب کابین آسانسور به صورت خودکار قبل از حرکت، بسته شده و فقط بعد از توقف کامل باز می شود.

انواع درب کابین آسانسور:

  • درب تلسکوپی
  • درب سانترال
  • درب اتوبوسی
  • درب سینوسی

از انواع درب های آسانسور مورد استفاده برای کابین می توان به انواع درب سانترال و تلسکوپی اشاره کرد. از درب های لولایی برای کابین آسانسور استفاده نمی شود چرا که کابین به عنوان یکی از بخش های مهم آسانسور، باید از درب با کیفیت و با ایمنی بالا بهره گیرد چرا که این امر علاوه بر ایمنی افراد داخل کابین، زیبایی و کاربردی بودن کابین آسانسور را نیز افزایش می دهد. به همین دلیل هنگام طراحی و ساخت کابین آسانسور نکات مختلفی را در نظر می گیرند تا تمامی بخش ها و اجزای کلی آسانسور با هم تناسب داشته و علاوه بر ایمنی، دارای کارایی و زیبایی نیز باشد.

انواع درب آسانسور از نظر نوع کارکرد (مکانیکی):

  • درب های تمام اتوماتیک
  • درب های نیمه اتوماتیک
  • درب دستی

با گسترش ساختمان های بلند و به طبع آن آسانسورها در انواع مختلف، جنبه مکانیکی و سرعت باز و بسته شدن درب های آسانسور، به همراه کیفیت درب ها از اهمیت بالایی برخوردار می باشند. چرا که هرگونه اختلال یا تاخیر در زمان باز و بسته شدن درب ها می تواند باعث ترافیک در جا به جایی مسافران گردد. به همین دلیل پیش از انتخاب و خرید درب برای آسانسور مورد نظر، با کارشناس فروشگاه آسانسور افق مشورت کرده و همه جوانب را سنجیده و اقدام به خرید نمایید.

درب های تمام اتوماتیک آسانسور:

در این سیستم باز و بسته شدن درب های اتوماتیک بدون دخالت دست و به صورت خودکار انجام می گیرد. استفاده از این نوع درب ها امروزه بسیار رایج شده است زیرا سرعت ورود و خروج افراد را افزایش می دهد و زمان تردد آن ها را به حداقل می رساند.

برای باز و بسته شدن درب های تمام اتوماتیک آسانسور، درایو و موتور های خاصی تعبیه شده اند که وظیفه خود را به بهترین نحو و با ایمنی بالایی به انجام می رسانند. دستور العمل هایی نیز برای باز و بسته شدن درب آسانسور در نظر گرفته شده است. که هنگام رسیدن به یک طبقه خاص، علاوه بر درب کابین، قفلی که برای درب طبقه در نظر گرفته شده است نیز باز می شود.

انواع درب تمام اتوماتیک آسانسور:

  • درب تمام اتوماتیک تلسکوپی: درب طبقات و کابین به صورت تمام اتوماتیک و از یک جهت باز می شوند.
  • درب تمام اتوماتیک سانترال: درب طبقات و کابین به صورت تمام اتوماتیک و از وسط باز می شوند.

درب های نیمه اتوماتیک آسانسور:

در این سیستم برای طبقات، از درب لولایی و برای کابین، از درب نیمه اتوماتیک استفاده شده است. در این سیستم، درب طبقات لولایی با استفاده نیرویی که مسافران حاضر در داخل یا خارج کابین به آن وارد می کند، باز و بسته شده و درب کابین به صورت اتوماتیک و خود به خود باز و بسته می شود.

انواع درب نیمه اتوماتیک آسانسور:

  • درب نیمه اتوماتیک تلسکوپی: برای طبقات از درب لولایی و برای کابین از درب نیمه اتوماتیک تلسکوپی استفاده می شود.
  • درب نیمه اتوماتیک اتوبوسی یا آکاردئونی: برای طبقات از درب لولایی و برای کابین از درب نیمه اتوماتیک اتوبوسی استفاده می شود.
  • درب نیمه اتوماتیک سینوسی: برای طبقات از درب لولایی و برای کابین از درب نیمه اتوماتیک سینوسی استفاده می شود.

 

مزایا و معایب استفاده از درب آسانسور تمام اتوماتیک:

بعد از آشنایی کلی با درب های تمام اتوماتیک متنوعی که می توان برای آسانسور ساختمان ها از آنها استفاده کرد می توان به برخی مزایا و معایب کاربرد درب تمام اتوماتیک برای آسانسور نیز اشاره کرد.

استفاده از درب های تمام اتوماتیک در ساختمان های مدرن موجب افزایش کارایی و امنیت آسانسور ها شده است. این درب ها سرعت بسیار بالاتری دارند و سر و صدای آن ها در زمان جابجایی افراد در کابین آسانسور بین طبقات، بسیار کم است.

از طرفی استفاده از این درب ها به نسبت راحت تر است. زیبایی و مدرن بودن از دیگر مزیت های درب‌ های تمام اتوماتیک آسانسور است. افزایش امنیت و بهبود کاربری درب هایی که از نوع تمام اتوماتیک هستند هم از دیگر مزیت های قابل توجه این درب هاست. 

در کنار مزیت های ذکر شده برای استفاده از درب تمام اتوماتیک برای آسانسور، این درب ها در مواردی مشکلاتی نیز دارند. خصوصا اگر در زمان انتخاب و خرید آن ها به اصول ایمنی، نوع ساختمان و میزان فضا و تردد آن توجه نشود. از طرفی اگر نصب و راه اندازی درب های تمام اتوماتیک به درستی انجام نشود، به هم خوردن تنظیمات این درب ها یا بروز برخی نقص های فنی در این درب ها کار را برای ساکنین مشکل می کند.

برای انتخاب درب‌های تمام اتوماتیک آسانسور باید دقت زیادی به خرج داد، چرا که استفاده از درب های نامناسب و بی کیفیت می تواند علاوه بر هدر دادن هزینه، امنیت ساکنین را هم به خطر بیاندازد. مشکلاتی نظیر از کار افتادن چشمی آسانسور یا به خوردن تنظیمات از جمله معایب درب های تمام اتوماتیک است.

نصب و راه اندازی این درب ها نیز به مهارت بسیار بیشتری نیاز دارد و کوچک ترین خطایی می تواند مشکلات عمده ای را به دنبال داشته باشد.

انواع درب آسانسور از نظر مکانیزم

تنوع زیادی در طراحی و ساخت درب های آسانسور وجود دارد که بسته به شرایط مختلف و همچنین درخواست یا سفارش مشتریان، طراحی و تولید می شوند. درب های آسانسور علاوه بر تاثیر مستقیم در زیبایی فضای یک ساختمان، در ایمنی آن نیز تاثیرگذار هستند. از همین رو با شناخت صحیح نسبت به انواع آن، باید بهترین درب آسانسور را نیز برای ساختمان خود انتخاب نمایید. در بین شرکت های تولید درب در ایران درب نوین سیستم، درب اتوبوسی آلومین لیفت، درب سماتک روانکار، درب آسانسور یاران و درب سماتک 2000(حریری) بهترین، شناخته شده ترین و با سابقه طولانی در این صنعت می باشند. از جمله بهترین برندهای درب های خارجی نیز که برای آسانسور استفاده می شود می توان به درب سلکوم ایتالیا، سلکوم ترک و چین و درب پریسما ایتالیا اشاره کرد. این برندها جزء بهترین درب های خارجی با مکانیزم های عالی ساخته شده در جهان می باشند که در کشورمان به فروش می رسد. البته که در بازار آسانسور ایران مدل های تقلبی آن نیز وجود دارد. که با شناخت کافی از مدل اورجینال و مشاوره با کارشناسان فروشگاه افق، نسبت به خرید آن ها اقدام نمایید.

توضیح این مساله نیز لازم است که قیمت درب های خارجی نسبت به درب های با کیفیت ایرانی ذکر شده بسیار بالاتر می باشد. این فاصله قیمتی زیاد، بین درب های ایرانی و خارجی لزوما به خاطر کیفیت بالای درب های خارجی نیست. بیشتر این فاصله قیمت به خاطر مشکلات ارزی ایجاد شده در سالهای اخیر می باشد. لازم به ذکر است که به خاطر مشکلات واردات درب های خارجی و نبود قطعات یدکی اصلی، گارانتی، پشتیبانی و خدمات درب ایرانی بهتر از درب خارجی انجام می شود.

درب آسانسور لولایی

درب‌ آسانسور لولایی قدیمی‌ترین نوع درب آسانسور می باشد که فقط برای درب طبقات از آن استفاده می شود و برای آسانسورهای ساده، کوچک، ارزان قیمت با فضای محدود و تعداد طبقات پایین کاربرد بیشتری دارد. درب لولایی فضای کمی را اشغال کرده و عرض کمی دارند چرا که فقط از یک لته و یک چهارچوب ساده تشکیل شده است. از مزایای درب لولایی اینکه، نیاز به عرض زیاد برای کارکرد صحیح ندارند و البته از لحاظ قیمتی نیز نسبت به سایر درب ها پایینتر می باشند. از مزیت دیگر این نوع درب می توان به ساده و روان بودن آنها اشاره کرد. و البته معایبی نیز دارند که یکی از این معایب شیوه باز شدن این درب ها می باشد. به دلیل نوع ساخت این مدل درب که چهارچوب و لولا دارند، هنگام باز شدن، زاویه 90 درجه ای را به سمت راست یا چپ اشغال می کنند که نتیجه این اشغال فضا این است که فضای راهرو تنگ تر شود و زمان باز و بسته شدن طولانی می باشد. یکی دیگر از معایب درب لولایی، عدم امکان استفاده از آن برای افراد خردسال، کهنسال و همچنین افراد معلولی که از ویلچر استاده می کنند، می باشد که شاید توان و یا مکان وارد کردن نیرو به درب را نداشته باشند. درب های لولایی پیپیدگی خاصی ندارند.

برای ساخت درب لولایی از ورق گالوانیزه 2 میلیمتر برای چهارچوب و از ورق گالوانیزه  1.5 میلی متر برای لته استفاده می شود.

اجزاء تشکیل دهنده درب لولایی: چهار چوب، لته، لولا، دستگیره، قاب و شیشه و متعلقات آن قفل آسانسور، آرام بند (دیکتاتور)، فنر درب.

انواع درب آسانسور لولایی با ارتفاع 2 متر در سایز های 60 الی 90 و عرض های بیشتر به صورت سفارشی در شرکت آسانسور افق طراحی و تولید می شود. درب های لولایی به صورت 2 لنگه نیز تولید می شود که دارای عرض بیشتر از 140 بوده و معمولا در بیمارستانها، آسانسورهای باربری و انبارهای بزرگ از آن استفاده می شود.

درب های لولایی در طرح های متنوع (زنبوری-ستاره-کلاسیک-مدرن-دیپلمات-الماس-خورشیدی-مینیاتوری-کرکره ای-لاله-ساده-ونوس-کرکره ای-شکلاتی-گل گندم و..) و رنگهای مختلف پودری الکترو استاتیک (کرم چرم-مسی چکشی-قهوه ای-نسکافه ای-زرشکی-سفید چرم و..) خدمت مشتریان محترم عرضه می گردد.

برای مشاهده قیمت و انواع طرح های درب های لولایی به لینک درب آسانسور لولایی مراجعه نمایید.

برای سفارش درب های لولایی در سایز و طرح و رنگهای مختلف با شماره های 02166803528--02166803238 تماس گرفته و یا به شماره 09128599265 واتساپ، روبیکا یا تلگرام نمایید.

انواع طرح درب لولایی آسانسور

درب آسانسور تلسکوپی (از یک سمت بازشو)

یکی از انواع درب هایی که در آسانسور مورد استفاده قرار می گیرد درب اتوماتیک تلسکوپی می باشد. این درب از یک سمت باز و بسته می شود، که نسبت به دیگر نوع درب اتوماتیک یعنی درب سانترال مدت زمان بیشتری این عمل به طول می انجامد. درب های تلسکوپی یکی از پرکاربردترین درب ها هستند، که در بسیاری از پروژه ها به خصوص ساختمانهای بلند مرتبه مورد استفاده قرار می گیرند. این مدل درب ها دارای طراحی و کیفیت عالی، دوام و ماندگاری بسیار بالا می باشند. درب کابین تلسکوپی اگر همراه درب طبقه اتوماتیک تلسکوپی استفاده شود سیستم تمام اتوماتیک و اگر همراه درب طبقه لولایی استفاده شود سیستم نیمه اتوماتیک می باشد. درب های تلسکوپی نیمه یا تمام اتوماتیک از سایز 70 تا 130 در ارتفاع 2 متر به فروش می رسند و از سایز 140 به بالا و یا ارتفاع 2 متر به بالا به صورت سفارشی تولید می شوند. درب های تلسکوپی نیمه و تمام اتوماتیک به صورت 2 لته و 3 لته توسط تولید کندگان داخلی طراحی شده و در بازار آسانسور موجود می باشد. درب های تمام اتوماتیک تلسکوپی به صورت لته شیشه با فریم استیل نیز تولید می شوند.

برای اطلاع از قیمت درب های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک به لینک لیست قیمت درب نوین سیستم، لیست قیمت درب یاران و لیست قیمت درب حریری مراجعه نمایید.

اجزاء تشکیل دهنده درب های اتوماتیک: لته، موتور، درایو، قرقره ها، تسمه، سیل، دو شاخ کنتاکت،کفشک، سنسور و..

درب آسانسور سانترال (از وسط باز شو)

درب های سانترال را باید یکی از بهترین انواع درب آسانسور و در واقع سرآمد آن ها دانست. چرا که علاوه بر سرعت مناسب هنگام باز و بسته شدن، از نظر زیبایی و هم از لحاظ راندمان بسیار مناسب می باشد. این درب از دو لنگه مجزا تشکیل شده که از وسط به دو سمت باز شده و در زمان بسته شدن نیز به صورت مماس کنار هم قرار می گیرند. و این سبب این مزیت شده که درب سانترال نسبت به دیگر انواع درب آسانسور سرعت بالاتری داشته باشد. این ویژگی در ساختمان هایی که رفت و آمد و ترافیک استفاده از آسانسور بالا است، بسیار کاربردی و مهم می باشد. به همین جهت در انواع ساختمانها و بیشتر در ساختمان های با تعداد طبقات زیاد، از این نوع درب استفاده می کنند. عیب این درب ها در بعضی مواقع عدم کارکرد صحیح درب به هنگام خطا و یا کار نکردن چشمی درب آسانسور می باشد. درب های سانترال فقط به صورت تمام اتوماتیک می باشند. ابعاد و نوع این درب ها نیز می تواند متناسب با کاربری آن متغیر باشد. درب های سانترال از سایز 70 الی 130 در ارتفاع 2 متر تولید می شوند. و از سایز 140 به بالا و یا ارتفاع 2 متر به بالا به صورت سفارشی تولید می شوند. درب سانترال را می توان به صورت 2لته، 4لته و 6لته طراحی کرد. درب سانترال 4 لته یا 6 لته را تله سانترال می گویند. درب های تمام اتوماتیک سانترال را می توان به صورت لته تمام شیشه و یا شیشه با فریم استیل تولید کرد که بیشر در ساختمانهای گران قیمت از آنها استفاده می کنند.

مقایسه کارایی و عملکرد درب های اتوماتیک سانترال و تلسکوپی:

  • درب سانترال در مقایسه با درب تلسکوپی زمان باز و بسته شدن کمتری دارد.
  • درب سانترال از نظر کارایی، زیبایی و طرح شرایط بهتری نسبت به درب تلسکوپی داشته و می توان عمل قرینه سازی درب سانترال با کابین ها را در هر طبقه اجرا نمود.
  • درب سانترال میزان فضای کم تری از کابین را اشغال می کنند. به همین علت در کابین هایی که به عمق و فضای بیشتری نیاز دارند، بسیار مناسب و کارآمدتر می باشد.
  • درب سانترال از لحاظ قیمتی نسبت یه درب های تلسکوپی گرانتر می باشند.
  • درب سانترال به فضا و عرض چاهک بیشتری برای نصب نسبت به درب تلسکوپی نیاز دارد.
  • درب سانترال فقط به صورت تمام اتوماتیک ولی درب های تلسکوپی هم به صورت تمام اتوماتیک و هم نیمه اتوماتیک طراحی شده اند.
  • درب سانترال از وسط باز و بسته ولی درب های تلسکوپی به راست و چپ باز و بسته می شوند.

درب اتوبوسی (آکاردئونی)

یکی دیگر از درب هایی که بعضی مواقع استفاده می شود درب اتوبوسی یا همان آکاردئونی است. در سیستم نیمه اتوماتیک برای درب طبقات از درب لولایی و برای درب کابین به خاطر فضای کم از درب اتوبوسی استفاده می شود. درب کابین اتوبوسی از 4 لته تشکیل شده است که به صورت سانترال می باشد. و از وسط باز شده در کناره های کابین جمع می شود یعنی وقتی در باز هست شما در داخل کابین آن را خواهید دید. یکی از ایرادات این نوع درب اشغال بخشی از فضای آستانه ورودی کابین هنگام باز و بسته شدن آن است. استفاده از درب اتوبوسی همان طور که گفتیم در ساختمان هایی با فضای کم و یا در راهروهای باریک توضیه می شود. این محصول نسبت به سایر دربهای کابین قدیمی تر است اما به دلیل نوع طراحی کاربردها و مزیت های خود را کماکان حفظ کرده است. شرکتهای زیادی در ایران درب اتوبوسی را تولید می نمایند که شرکت درب آلومین لیفت بهترین آنها می باشد. درب اتوبوسی آلومین لیفت در سایز های مختلف بازشو از عرض 50 تا 125 طراحی و تولید می شود و شرکت آسانسور افق نمایندگی فروش درب های آلومین لیفت را در غرب تهران داشته و آماده ارسال این درب ها به سراسر کشور می باشد.

درب سینوسی

کاربرد درب سینوسی دقیقا مشابه درب اتوبوسی می باشد. استفاده از درب سینوسی در ساختمان هایی با فضای کم و یا در راهروهای باریک توضیه می شود ولی نسبت به درب اتوبوسی محدودیت های کمتری دارد. مکانیزم درب سینوسی به صورت 4 لته طراحی شده و از وسط باز می شود ولی در موقع بازشدن، لته ها داخل چاهک قرار می گیرد یعنی مثل درب اتوبوسی از داخل کابین دیده نمی شود. درب سینوسی هم به صورت نیمه و هم تمام اتوماتیک طراحی شده و مورد استفاده قرار می گیرد. در سیستم نیمه اتوماتیک برای طبقات از درب لولایی و برای کابین از درب سینوسی استفاده می شود ولی در سیستم تمام اتوماتیک برای هر دو (طبقه و کابین) از درب تمام اتوماتیک سینوسی استفاده می شود. شناخته شده ترین شرکت تولید کننده درب های سینوسی، شرکت درب سماتک روانکار می باشد. سفارش درب های سینوسی نیمه و تمام اتوماتیک در سایزهای 70-80-90 در فروشگاه آسانسور افق پذیرفته شده و به سراسر کشور ارسال می شود.

سایز استاندارد درب های آسانسور

عرض درب های لولایی یا تمام اتوماتیک برای استفاده در انواع آسانسورها متناسب با نیاز کارفرما و طراح و همچنین متناسب با کاربردی که قرار است از آن داشته باشند، تولید می شود و معمولا 70، 80 و 90 سانتی متر می باشد و سایزهای بزرگتر از 90 را هم می توان استفاده کرد ولی به خاطر قوانین جدید سازمان استاندارد، درب کمتر از عرض 70 به خاطر اینکه ویلچر از آن رد نمی شود مورد استفاده قرار نمی گیرد. ارتفاع استاندارد برای تمام دربهای لولایی و اتوماتیک 200 سانتی متر می باشد ولی بنا بر درخواست کارفرما ارتفاع 210 و 220 و بالاتر هم به صورت سفارشی تولید می شود.

جنس درب آسانسور

در سالهای ابتدایی استفاده از آسانسور، برای ساختن درب ها از جنس چوب استفاده می شد. با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، طراحان این صنعت اقدام به ساخت درب های آسانسور از جنس فلز کردند. دلیل اصلی استفاده از فلز به جای چوب در ساخت درب های آسانسور غیر قابل اشتعال بودن درب های فلزی و عدم تاب برداشتن آنها طی گذر زمان بود. امروزه انواع درب آسانسور لولایی و اتوماتیک از ورق فولادی سیاه یا روغنی و استیل ساخنه می شوند، البته در بعضی مواقع از لته های شیشه ای استفاده می شود.

کدام یک از این سیستم ها و مدل های درب را برای خرید خود انتخاب کنیم؟

تا به اینجا با درب آسانسور از جنبه های مختلف آشنا شدید اما سوال اصلی که برای بسیاری از افراد ممکن است پیش بیاید این است که از میان این همه تنوع سیستم، طرح و مدل کدام یک از درب ها مناسب ساختمان من است؟

نوع معماری و کاربری ساختمان، ظرفیت کابین، میزان فضای مورد نیاز، سلیقه افراد، میزان بودجه و… هر یک در انتخاب نوع درب برای ساختمان اثر گذار هستند. به طور مثال در ساختمان هایی که چاهک بزرگتری دارند بهتر است از درب های اتوماتیک به جای لولایی استفاده کنند. در حالت کلی امروزه استفاده از درب های اتوماتیک بیشتر از سایر درب ها است. بعد از آن نوبت به مدل های نیمه اتوماتیک می رسد که سهم قابل توجهی را به خود اختصاص داده اند. شما نیز می توانید با توجه به توضیحات داده شده، و البته مشورت با افراد کارشناس در این زمینه اقدام به خرید درب مورد نظر خود نمایید.

فروشگاه آسانسور افق نمایندگی فروش انواع درب های آسانسور معتبر ایرانی و خارجی:

  • درب نوین سیستم

  • درب سماتک روانکار

  • درب اتوبوسی آلومین لیفت

  • درب سیما تکسان (حریری-بیابانی)

  • درب یاران

روکش استیل درب آسانسور

با روش روکش استیل درب آسانسور علاوه بر زیبایی درب های طبقه و کابین، مقاومت و استقامت آنها در مقابل هرگونه ضربه و فشار بالا می رود. استفاده از ورق های استیل برای روکش درب ها در طرح و رنگ های متنوع، باعث جذابیت بالایی می شود. باز و بسته شدن درب های استیل با رنگ و طرح های مختلف چشم هر بیننده ای را به خود جذب می کند. شما می توانید با مراجعه به فروشگاه افق آسانسور و یا سایت فروشگاه علاوه بر آشنایی با انواع طرح های درب و ورق استیل آسانسور، انواع درب های آسانسور را سفارش داده و با استیل کردن درب ها، خریدی با کیفیت بالا و قیمت مناسب داشته باشید.

ورق های استیل در انواع ضخامت ها، طرح و رنگهای گوناگون در کشورمان تولید می شوند. ورق های استیل در رنگ های نقره ای، طلایی، دودی، مسی و شامپاینی و طرح های خشدار، گندمی، میرور و طرح دار موچود می باشد.  استیل خشدار نقره ای، میرور طلایی و گندمی طلایی در بین استیل های مختلف بیشترین مصرف را در روکش استیل درب آسانسور دارند.

ورق های استیل در آسانسور در دو نوع بگیر و نگیر استفاده می شوند که ورق بگیر جذب آهن ربا می شود و ورق نگیر جذب آهن ربا نمی شود. در مناطقی از ایران مانند شمال ایران که از نظر آب و هوایی رطوبت بالایی دارند حتما باید از استیل نگیر که ضد زنگ می باشد استفاده کرد. ورق استیل نگیر 304 از نظر قیمتی بالاتر از ورق استیل بگیر می باشند ولی مصرف آن برای روکش استیل درب نسبت به ورق بگیر بیشر است.
 
برای اینکه در روکش کردن استیل درب آسانسور، موجی ایجاد نشود نمیتوان از ورق با ضخامت کم استفاده کرد و باید ورق استیل حداقل دارای ضخامت 6/. میلیمتر باشد. البته این گمان که کیفیت و محکمی ورق استیل به ضخامت بیشتر آن بستگی دارد کاملا اشتباه است زیرا کیفیت و زیبایی ورق استیل با ضخامت کمتر در قطعه هایی که از انحنای بیشتری برخوردارند، بهتر خواهد بود.

با استفاده از ورق های باکیفیت و نگیر استیل، چسب مرغوب جهت روکش درب استیل، تجهیزات مکانیزه جهت خم کاری و لیزر به هیچ عنوان استیل کار شده بلند نمی شود و ورم نمی کند. استیل مرغوب کمتر دچار خط و خش شده و با وارد شدن ضربه به آن مشکلی پیش نخواهد آمد.

برای روکش استیل درب از روش چسب کاری، البته با چسب های مخصوص استفاده می شود. مدت زمان انجام کار بسته به تعداد درب و نوع استیل متغیر می باشد ولی معمولا برای 5 عدد درب در طی 2 تا 3 روز روکش استیل انجام شده و به مشتری تحویل داده می شود.

انواع روکش استیل درب های آسانسور برای تمام دربهای نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک انجام می شود. ولی استیل درب لولایی بسیار سخت تر ار درب های اتوماتیک می باشد و از نظر قیمتی هم روکش استیل دربهای اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک ارزانتر از درب های لولایی می باشد پس بنابراین روکش استیل درب لولایی اصلا مقرون به صرفه نیست.

قیمت روکش استیل درب آسانسور به عواملی چون نوع استیل، طرح، رنگ، ضخامت و… وابسته است.

کلام آخر:

همانطور که گفته شد، درب های متنوعی برای آسانسورها طراحی و ساخته می شوند. در مقاله بالا سعی کردیم با انواع درب آسانسور از نظر فنی، کاربرد، مزابا و معایب هر کدام آشنا شوید تا در سیستم آسانسور خود بسته به اندازه و نوع چاهک از این درب ها استفاده نمایید.

شرکت آسانسور افق دارای نمایندگی انواع بهترین قطعات آسانسور از تولیدکنندگان برتر در این زمینه می باشد. درب سماتک 2000(حریری)، درب سماتک روانکار، درب یاران، درب نوین سیستم و درب اتوبوسی آلومین لیفت بهترین تولید کنندگان درب آسانسور می باشند. برای مشاهده لیست قیمت، ابعاد، اندازه و مشخصات انواع درب های معروف آسانسور در ایران به زیر مجموعه درب آسانسور در پایین این مقاله مراجعه نمایید.

مجموعه ما بهترین درب لولایی آسانسور را با کیفیت بالا و در سایز و رنگ و طرح گوناگون تولید می کند. انواع درب لولایی آسانسور را در زیر مجموعه درب آسانسور در پایین این مقاله می توانید همراه قیمت مشاهده نمایید.

برای مشاوره و سفارش انواع مختلف درب آسانسور و صفر تا 100 قطعات آسانسور، باید این مورد را به یاد داشته باشید که حتماً با افرادی که در این زمینه تخصص کافی دارند مشورت کنید. همکاران ما در شرکت آسانسور افق همیشه در خدمت شما هستند تا بهترین نوع درب را متناسب با سیستم آسانسور خود انتخاب کنید. با ما در ارتباط باشید.

درب آسانسور لولایی طرح اورانوس

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح اورانوس نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح اورانوس سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح ونوس

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح ونوس نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح ونوس سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح لوزی

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح لوزی نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح لوزی سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح کرکره ای

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح کرکره ای نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح کرکره ای سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت…

درب آسانسور لولایی طرح اف

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح اف نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح اف سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح بلز

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح بلز نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 یال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح بلز سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح آسا

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح آسا نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح آسا سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح گل گندم

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح گل گندم نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح گل گندم سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت…

درب آسانسور لولایی طرح شکلاتی

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح شکلاتی نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح شکلاتی سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

انواع روکش استیل درب آسانسور

Stainless steel door روکش استیل انواع درب های ایرانی (حریری-یاران-روانکار-نوین سیستم و...) و خارجی (سلکوم-فرماتور-پریسما و...) در انواع استیل نقره ای، طلایی، دودی و طرح دار (میرور-خشدار-گندمی) با بهترین کیفیت…

درب آسانسور نوین سیستم نیمه و تمام اتوماتیک

ویژگی محصولات تولیدی آسانسور نوین سیستم: تشخیص خودکار مانع و اعلام به تابلو فرمان آسانسور عرض باز شو از 60 سانتی متر الی 360 سانتی متر تنظیم نیروی درب، زمان…

لیست قیمت درب آسانسور نوین سیستم

برای خرید و اطلاع از تخفیف درب نوین سیستم با شماره تلفنهای فروشگاه آسانسور افق تماس بگیرید. آسانسور افق لیست قیمت درب آسانسور نوین سیستم تاریخ: 1402/01/19 تمام اتوماتیک تلسکوپی…

لیست قیمت درب اتوبوسی آلومین لیفت

ALOMIN LIFT FOLDING DOOR معرفی شرکت آلومین لیفت شرکت آلومین لیفت جزء اولین تولید کننده های درب اتوبوسی در ایران می باشد. این شرکت با سابقه بیش از 20 ساله…

قطعات یدکی درب اتوبوسی آلومین لیفت

ALOMIN LIFT شرکت آلومین لیفت تولید کننده شستی های های آسانسور، از اولین تولید کننده های درب اتوبوسی در ایران می باشد. این شرکت با سابقه بیش از 20 ساله…

درب آسانسور اتوبوسی آلومین لیفت

ALOMIN LIFT FOLDING CABIN DOOR درباره شرکت آلومین لیفت شرکت آلومین لیفت تولید کننده درب های اتوبوسی آلومین لیفت با سابقه بیش از 20 ساله خود قدیمی ترین تولیدکننده درب…

لیست قیمت درب آسانسور روانکار سماتک

برای خرید و اطلاع از تخفیف محصولات روانکار با شماره تلفنهای فروشگاه آسانسور افق تماس بگیرید. آسانسور افق لیست قیمت درب آسانسور روانکار سماتک تاریخ: 1402/01/19 درب طبقه دولته تلسکوپی…

درب آسانسور روانکار طبقه و کابین

RAVANKAR SEMATEC درب های آسانسور شرکت روانکار دربهای سه لته تلسکوپی روانکار سماتک دربهای سانترال فول دو لته روانکار سماتک دربهای فول تله سانترال چهار لته و شش لته روانکار…

لیست قیمت درب آسانسور یاران

برای خرید و اطلاع از تخفیف محصولات یاران با شماره تلفنهای فروشگاه آسانسور افق تماس بگیرید. آسانسور افق تاریخ: 1402/01/19 لیست قیمت درب آسانسور اتوماتیک یاران درب آسانسور تمام اتوماتیک…

درب آسانسور یاران نیمه اتوماتیک

AUTOMATIC YARAN شرکت اتوماتیک یاران بزرگترین و معتبرترین و پرفروش ترین تولید کننده درب های تمام اتوماتیک، نیمه اتوماتیک در ایران می باشد. این شرکت فعالیت خود را از دهه…

درب آسانسور یاران تمام اتوماتیک طبقه و کابین

AUTOMATIC YARAN شرکت اتوماتیک یاران بزرگترین و معتبرترین و پرفروش ترین تولید کننده درب های تمام اتوماتیک، نیمه اتوماتیک در ایران می باشد. این شرکت فعالیت خود را از دهه…

قطعات یدکی درب آسانسور یاران

لیست قطعات جانبی درب اتوماتیک یاران آهن ربا کامل درب برد 4 ترانزیستور انکودر درب برد 4 ترانزیستور سانترال درب برد 300 وات درب برد فول درب برد نیمه درب…

درب آسانسور لولایی طرح خورشیدی

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح خورشیدی نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح خورشیدی سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح مینیاتوری

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح مینیاتوری نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح مینیاتوری سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

قاب شیشه و دستگیره درب آسانسور لولایی

انواع قاب شیشه و دستگیره درب آسانسور لولایی قاب شیشه و دستگیره برای انواع درب های لولایی آسانسور در هر سایزی موجود می باشد. سفارش قاب شیشه و دستگیره آلومینیومی…

درب آسانسور لولایی طرح فوپا ترک

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح فوپا ترک بدون قاب و شیشه سایز 80-70: 60000000 ریال قیمت فروش قاب شیشه و دستگیره آلومینیومی طرح فوپا: 15000000 ریال درب آسانسور لولایی…

درب آسانسور حریری نیمه اتوماتیک

درب آسانسور حریری-بیابانی (سماتیک 2000) نیمه اتوماتیک SIMATAC 2000 درب آسانسور حریری نیمه اتوماتیک کابین: ویژگیها: عرض بازشو از 60 تا 360 سانتیمتر ارتفاع ورودی از 2 تا 3 متر…

درب آسانسور حریری تمام اتوماتیک طبقه و کابین

درب آسانسور حریری-بیابانی (سماتیک 2000) تمام اتوماتیک طبقه و کابین SIMATAC 2000 درب آسانسور حریری تمام اتوماتیک طبقات: ویژگیها: عرض بازشو از 60 تا 360 سانتیمتر ارتفاع ورودی از 2…

لیست قیمت درب آسانسور حریری

برای خرید و اطلاع از تخفیف درب حریری با شماره تلفنهای فروشگاه آسانسور افق تماس حاصل نمائید. به قیمتهای لیست فوق 9 درصد ارزش افزوده اضافه می شود. آسانسور افق…

درب آسانسور لولایی طرح ستاره

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح ستاره نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح ستاره سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح گل

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح گل نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح گل سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح کلاسیک

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح کلاسیک نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح کلاسیک سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح مدرن

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح مدرن نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح مدرن سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح دیپلمات

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح دیپلمات نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح دیپلمات سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح الماس

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح الماس نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح الماس سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی طرح زنبوری

قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح زنبوری نیمه سنگین سایز 80-70: 51000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور طرح زنبوری سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 58000000 ریال قیمت فروش درب…

درب آسانسور لولایی ساده

قیمت فروش درب لولایی آسانسور ساده نیمه سنگین دستگیره حلالی سایز 80-70: 49000000 ریال قیمت فروش درب لولایی آسانسور ساده سنگین دستگیره استیل سایز 80-70: 55000000 ریال قیمت فروش درب…